Sally wants to purchase some snowboarding equipment, clothes, and a season pass. She calculates that it will cost her about $1,800. Sally ea

Question

Sally wants to purchase some snowboarding equipment, clothes, and a season pass. She calculates that it will cost her about $1,800. Sally earns $12.00 an hour and works 16 hours each week. Sally decides she can save 20% of her earnings each week. Answer the following questions. SHOW HOW EACH VALUE WAS CALCULATED. (+16pts)
How much does she earn each week?
How much money will she save each week?
How much money will she save each month (assume there are 4.3 weeks in a month)? (Round to the nearest dollar)
How many months will it take her to save the money? (Round up to the nearest full month)

0

Answers ( No )

    0
    2021-09-11T09:19:19+00:00

    Total Cost : 1800

    12 dollars * 16 hours = 192 dollars earned

    0.2 percent * 192 = 38.4 dollars saved

    A.She earns 192 dollars every week

    B.  she will save 38.4 dollars * 7 weeks = 268.8  dollars in a week.

    C.  7 days times 4.3 weeks = 30.1 days. 30.1 days * 38.4 = 1,155.84 dollars every month.

    D. it will take her  about 2 months to save the money. To be exact: 1.6 months.

    Hope this helped!

Leave an answer

Browse
Browse