## James bought two U.S. Savings bonds for $50 each.He cashed one in when it was worth $75.50,and the other when it was worth $83.60.How much i

Question

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

## Answers ( No )

Answer:Total profit = $59.10

Step-by-step explanation:Total profit = Total selling price – total buying price

Total selling price = $75.50 + $83.60 = $159.10

Total buying price = 2 × $50 = $100

Hence total profit earned = $159.10 – $100 = $59.10