Driving 65 mph, it takes alicia 3 hours to reach the airport to go on a vacation. it then takes her 2 hours to get to her destination with t

Question

Driving 65 mph, it takes alicia 3 hours to reach the airport to go on a vacation. it then takes her 2 hours to get to her destination with the jet traveling at a speed of 400 mph. how many miles does alicia travel to get to her destination

0

Answers ( No )

    0
    2021-11-25T22:08:28+00:00

    65 x 3 = 195
    400 x 2 = 800

    195 + 800 = 995 miles

    Alicia traveled 995 to get to her destination.

Leave an answer

Browse
Browse