A person earning $4,600 a month gets a raise and makes $5290 the following months. What is the percent increase in salary?

Question

A person earning $4,600 a month gets a raise and makes $5290 the following months. What is the percent increase in salary?

0

Answers ( No )

    0
    2021-09-09T19:39:04+00:00

    The increase in money is:

    5290 – 4600 = 690$

    The increase in percentage is:

    690/4600 = 0,15

    0,15*100% = 15%

    0
    2021-09-09T19:39:31+00:00

    The answer is 15 percent.

    5290-4600=690

    690/4600=0.15

    Covert the 0.15 into percent which is 15 percent

Leave an answer

Browse
Browse