19. A manager is comparing the cost of buying baseball caps from two different companies. • Company X charges a $50 fee plus $7 per

Question

19. A manager is comparing the cost of buying baseball caps from two different companies.
• Company X charges a $50 fee plus $7 per baseball cap.
• Company Y charges a $30 fee plus $9 per baseball cap.
For what number of baseball caps will the cost be the same at both companies?
A. 10 B. 20 C. 40 D. 100

i just need to know how you find the naswer or show your i know the answer i find the answer a different way

0

Answers ( No )

    0
    2022-01-11T19:50:22+00:00

    10 because 10×7= 70+50+120, and 9×10= 90+30=120

Leave an answer

Browse
Browse